En İyi Kedi Maması Markaları Hangileri?

İnsanlar adeta kendi çocuğu gibi kedisine mama(İster kuru mama olsun ister yaş mama almadan önce bu konuda detaylı bir araştırma yapmadan edemiyor

 0
En İyi Kedi Maması Markaları Hangileri?

En iyi kedi maması markaları hangileridir? nelerdir ? İnsanlar adeta kendi çocuğu gibi kedisine mama(İster kuru mama olsun ister yaş mama) almadan önce bu konuda detaylı bir araştırma yapmadan edemiyor.

Bu sebeple internette “kedi maması tavsiye”, “kedi maması önerileri”, “en sağlıklı kedi maması” gibi aramalar yaparak mamalar hakkındaki yorumları okuyor, tavsiyeler alıyor. 

Evcil hayvan beslemek isteyenlerin sıkça tercih ettiği hayvanlardan biri kedidir. Kedileri beslemek aynı zamanda onlarla oynamak, vakit geçirmek ve onları sevmek için bir fırsattır.

Kedi beslemek isteyip bakımlarından çekinenlerin bu düşünceleri kafalarından atması en doğrusudur. Çünkü kediler, bakımları zahmet gerektirmeyen hayvanlardır. Peki kedilerin beslenmeleri önemli midir? Elbette önemlidir. Kedileri mamalarla beslemek, daha sağlıklı olmaları için birer etkendir. 2018’in En iyi kedi maması hangisidir ? En iyi kedi maması markaları nasıl sıralanmalıdır ?

Kediler için en kaliteli mama markaları nedir?

En iyi kedi maması önerilerini sizler için sıraladık! Kedilerin koku alma duyusu beslenmelerinde rol oynadığı için mama kokusu iştah açıcı olabilmektedir. Yazımızın asıl içeriği olan kediler için en kaliteli mama markalarını sıralayarak belirtelim.

En İyi Kedi Maması Sıralamasında 1 Numara: Farmina

farmina mama firması en iyi kedi maması markalarından birisidir.

1965 senesinde İtalyan Francesco Russo tarafından kurulmuş olan Farmina markası, marketlerde yer alan mamalardan farklı. Marka, kedilerin sağlık beslenmelerini, aksi durumlarda çeşitli hastalıklara maruz kalarak ölebileceğini belirtmektedir. Her yaş grubuna ait kediler için mama bulunabilir.

En İyi Kedi Maması Sıralamasında 2 Numara:  Royal Canin

En iki kedi mamalarından bir diğer deroyal canin kedi mamasıdır.

Fransa lokasyonlu mama firması Royal Canin, sektörde uzun süredir hizmet veren firmalardandır. Kedilerin ihtiyaç duyduğu vitamini, proteini ve minerali, mamalarla sağlamaktadır. Hem kuru mama hem de konserve mamalar ile kedilerin damak tatlarını uygundur.

En İyi Kedi Maması Sıralamasında 3 Numara:  Hill’s

1929 yılına kadar uzanan geçmişle hizmet veren ve veterinerlerin sıkça tavsiye ettiği mama markalarından Hill’s, 100’ü aşkın mama çeşitleriyle kedilerin tercihi. Aynı zamanda kısırlaştırılmış kediler için de ideal mama bulunabilir

En İyi Kedi Maması Sıralamasında 4 Numara:  ProPlan

Yine kısırlaştırılan kediler için de mama üreten firmalardan olan ProPlan, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Bu sayede uzun yıllar boyu edindiği tecrübe ve son teknoloji imkânları ile en iyi kedi mamalarını üretmeyi hedeflemiş firmalardandır.

ProPlan firması, kedinizin sağlığı için güvenebileceğiniz kedi maması üreten güvenli firmalardan biridir.

En İyi Kedi Maması Sıralamasında 5 Numara: Sanabelle

Kediler için en kaliteli mama markaları arasında yerini alan ve tahılsız beslenme ilkesi ile kedi mamaları üreten Alman firma Sanabelle, kedilerin tadına doyamayacağı, protein bakımından hindi, tavuk ve balık kullanmaktadır.

Aynı zamanda Sanabella firması tarafından üretilen mamalarda GDO yer almamaktadır. Kedilerin sağlığını düşünen sahiplerin tercih edeceği güvenilir markalardan biri olan firma, Bosch firmasının da yer aldığı gruba dâhildir.

Ayrıca siz de kediniz için kullanıp da memnun olduğunuz mama markalarını yorum kısmına yazarak diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz!

Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

kedi Tüm çabamız, can dostlarımızın hayatına küçük de olsa bir dokunuş yapabilmek. Bu çabamız hiçbir şekilde, maddi kaygılar gütmeden sizlere sunulmaktadır. Kedilere özel, bu site olan Kedi Yavrusu 'da kısa bir yolculuğa başlayın!